Om koppingmassasje

Koppingmassasjen varer i 30min og er en dypvevsmassasje som hjelper kroppen i gang med sin egen helbredelsesprosess. Kopping benytter vakuum til å suge vevet opp i koppen og bedre sirkulasjonen i huden/muskulaturen og i kroppens indre organer der blodforsyningen kan være dårlig, for eksempel etter en skade. Blodsirkulasjonen dras ut i vevet og vi får beveget på det som evt har satt seg fast (muskelknuter). Ved å øke blodgjennomstrømningen til muskler og vev bedres tilførselen av næring til musklene samt hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer (detox). 

Koppene kan settes over ømme punkter for å stå og jobbe eller man kan bruke glidende bevegelser over områder med stivhet og smerte.

Ved å koppe vev og muskulatur langs ryggraden stimulerer vi i tillegg akupunkturpunkter som påvirker de indre organene og kan fremme både fysisk og psykisk velvære. 

Målet med kopping og vakuumbehandling er å «åpne» lukkede, kalde områder, og eventuelt dempe aktiviteten i stressede varme områder. Effekten kan ofte kjennes allerede etter første behandling og kan vare opptil flere uker.

Behandlingen brukes blant annet ved:

– Muskel- og leddsmerter, 

– Nakkesmerter

– Hodepine, migrene 

– Dårlig blodsirkulasjon 

– Ryggsmerter 

-Detox

-Forbedre restitusjon etter trening

PS: ikke la de rødblå merkene lure deg, kopping er hverken varmt eller vondt. Flammen brukes kun til å brenne opp oksygenet inne i koppen for å skape vakuum. Mange gir tilbakemelding om at det oppleves som en dyptgående massasje som etterlater en behagelig følelse av å ha gitt slipp på noe.